Y-bladet's arkiv

Arkiv / 2015 / v34 (17 augusti - 23 augusti)

Lottomiljonär i Bergeforsen

En Bergeforsbo fick 7 rätt på Lotto förra veckan. Raden var uppbyggd på födelsedagar. Vinsten blev strax över en miljon. (Källa: Sundsvalls Tidning)

Födde barn i bilen

Sara Häggström trodde det skulle ta lika lång tid som förra gången att föda. Hennes pappa hämtade henne och familjen mitt i natten i somras. De körde från Köpmanholmen och hann bara till Bjästa. Där fick de stanna vid macken. Då var huvudet redan på väg ut. Hennes sambo fick hjälpa henne att föda i […]

Cykelskola för SFI-elever

Kommunala projektet Hela Sundsvall cyklar har anordnat cykelskola för elever på SFI i Nacksta. Många av dem är intresserade att få lära sig cykla. – Det är inte så lätt och självklart som det kanske är för oss, säger Yasmine Olofsson. Hon är en av arrangörerna. (Källa: Sundsvalls Tidning)

Ny tidning till länet

Ralph Rentzsch ger ut Jämtlands Tidning. Den kommer ut en gång i månaden. Den är gratis. Han säger att han skriver om platser och händelser som kanske inte får så stor uppmärksamhet. Nu tänker han ge ut en gratistidning i Västernorrland också. Västernorrlands Tidning ska den heta. Den kommer ut en gång i månaden med […]

Bil krossad vid nya Sundsvallsbron

En betongpelare på Sundsvallsbron rasade i sommar. Den krossade då en bil som stod på området. Det var ingen i bilen. Det pågår en undersökning om det är ett fel som beror på materialet eller konstruktionen. (Källa: Nordsverige)